Gastouder Onder de Regenboog

Opvang bij een Gastouder

Zoekt u een erkende kinderopvang met vele jaren ervaring, dan bent u bij gastouder “Onder de regenboog” aan het juiste adres. 

Waarom een gastouder?

Professionele opvang

Als Gastouder heb ik een gerichte opleiding, kinder EHBO en ben ik VVE-Kiki gecertificeerd.

Als ouder komt u  in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag als u aangesloten bent bij een gastouderbureau. Als gastouder ben ik aangesloten bij de volgende gastouderbureaus:

Zo kunt u zelf kiezen welk bureau het beste bij u past. Heeft u andere wensen/suggesties, dan hoor ik dit graag. Bij het landelijk register kinderopvang sta ik ingeschreven onder nummer: 831839740. Verder sta ik nog ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel onder nummer: 56881363. 

Kleinschalig

Doordat ik werk met kleine groepen is er veel aandacht voor de individuele kinderen en de dynamiek binnen de groep.

Huiselijk

Uw kind wordt opgevangen in een 'gewoon' huis waar we dingen doen die zij thuis ook mee maken. We doen samen boodschappen, spelen samen, knutselen en spelen buiten. Daarbij wordt het dagritme dat u thuis heeft zo veel mogelijk over genomen.

Vertrouwd

Doordat u en uw kind altijd contact hebben met dezelfde persoon zal uw kind zich snel vertrouwd en op zijn gemak voelen tijdens de opvang.

Flexibiliteit

Opvang bij gastouder “Onder de regenboog” wil ik voor ouders zo flexibel mogelijk houden. “Onder de regenboog” is dan ook geopend op Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag. Verder zijn haal/breng tijden in overleg met de ouders. Ook een keer een dag extra (mits er plaats is) zal zeker bespreekbaar zijn. Ik luister naar de wensen van de ouders en denk graag met hun mee.

Sociaal

Omdat er meerdere kinderen zijn, kan uw kind gezellig samen spelen en ervaring opdoen in de sociale omgang. Dit begeleid ik vanuit mijn pedagogische/didactische achtergrond.